Workshops

Atelier
atelier

Do more of what makes you happy


Algemeen:

De intentie van de workshops is dat je kennis kan maken met het draaien op de draaischijf. Even opgaan in het moment, je gedachten volledig uitzetten, om dan na de workshop helemaal ontspannen naar huis te gaan.
Heb je al een keertje gedraaid en kan je er maar niet genoeg van krijgen? Ook dan ben je welkom om je vaardigheden een boost te geven. Geef gerust aan aan welk projectje je zou willen werken en waar ik je bij kan helpen.

Let op! Voorlopig geef ik enkel 
workshops overdag (ook op zaterdag)!

Maandag 9-12u / 12u30 – 15u30
Dinsdag 9 – 12u / 12u30 – 15u30
Woensdag 9-12u 
Donderdag 
 9 – 12u / 12u30 – 15u30 
Vrijdag  9 – 12u / 12u30 – 15u30 
Zaterdag 

Wil je graag een workshop inboeken, neem dan contact op via kerafiek@gmail.com.

Laat je gegevens achter en geef even mee voor welke optie je interesse hebt  + je voorkeur voor dag en uur.  Ik bel of mail je dan zo spoedig mogelijk om de mogelijkheden te bekijken.

Voor de optie “Van alles proeven” gaan we week 1 draaien, week 2 afdraaien. De datum van de glazuurles wordt tijdens één van de twee eerste lessen afgesproken.
Voor de optie “De full option” kan er gekozen worden om de twee draailessen binnen dezelfde week te volgen en de afdraailes de week nadien of gewoon drie weken na elkaar te komen. Ook hier zal bij aanvang van de lessen de datum van de glazuurles bekeken worden.

Indien je een workshop individueel inboekt, dan zal er via social media getracht worden nog een tweede cursist te vinden voor deze workshop. Geraakt die plek niet ingevuld, dan zal de workshop individueel doorgaan.

 Betaling:

Je inschrijving is definitief na betaling. Het bedrag kan overgeschreven worden op rekeningnummer BE68 7370 6522 1934 op naam Kerafiek.
Graag met de vermelding “workshop Kerafiek + naam”.

Annulatie:
Annuleer je één maand voor aanvang van de workshop? We betalen graag je inschrijvingsgeld terug verminderd met €20 administratiekost.

Annuleer je minder dan één maand voor aanvang van de workshop? Je hebt geen recht op terugbetaling.
Let op! Kan je bij annulatie een vervanger voorzien voor het moment dat jij de workshop zou volgen, dan wordt je inschrijvingsgeld wel volledig terugbetaald (na het ontvangen van het inschrijvingsgeld van de vervanger).

Mocht de workshop door omstandigheden door mij geannuleerd worden, dan wordt je hiervan op voorhand op de hoogte gebracht. Het inschrijvingsgeld wordt dan ook volledig terugbetaald of kan dienen voor een inschrijving op een ander tijdstip.

My happy place

De workshops gaan door in mijn thuisatelier. Mijn allereerste atelier was mijn eigenhandig gepimpte caravan. Later werd dit het glazuurkot. Maar ondertussen is het tijd voor alweer een nieuw hoofdstuk. Mijn eigen écht atelier in de tuin. Van zodra dit helemaal in orde is, zullen er ook avondworkshops kunnen doorgaan! Verder is Sam de beagle ook steeds aanwezig in mijn happy place. Moest u een workshop komen volgen en schrik hebben van honden, laat het dan even weten! We houden hier graag rekening mee.

.