Mijn Verhaal

Het begin van een nieuw avontuur

Eén keer toegeven aan een zot idee kan je leven veranderen!
Mijn zot idee?! Tijdens een kind of burn-out een draaischijf aanschaffen en mezelf leren draaien via youtube. Geen strak plan zo bleek, dus diende zich al snel de eerste workshop aan. 
De klei voelen, gefocust zijn en heel de tijd in het hier en nu moeten zijn, voelde geweldig fijn. Ik was meteen verkocht! De drang om steeds beter te worden was (en is  nog steeds) zo sterk aanwezig, dat ik besloot mijn werk als ergotherapeute even stop te zetten. Mezelf de tijd en ruimte geven om te kijken of het werken met klei effectief iets voor mij is en hoe ver ik kan geraken.

En zie hier, hier ben ik dan. Sofie (Fie) is de naam. Tijd nemend en tijd makend voor de dingen die ik belangrijk vind in mijn leven. Mijn gezin, de mensen die me lief zijn en uiteraard mijn potjes! 

Dagelijks bezig zijn met heel het klei-gegeven en het volgen van een hoop workshops, zowel op vlak van draaien en handopbouw als op vlak van glazuren (De Roep van Neptunus, De cursist – Françoise Busin / Fernand Everaert/ Caroline Kesteleyn & Aster Caemaert, SOGO – Sofie Goethals, Bert draait door, atelier K, Rudie Delanghe, Jose Mariscal Paneque, Susanne Lukacs-Ringel,…) hebben mij reeds gebracht waar ik nu sta.
Uiteraard zit ik niet stil en wil ik blijven groeien. Er zullen dus nog veel workshops volgen. Maar ondertussen neem ik jullie graag mee in mijn avontuur. Neem gerust een kijkje op mijn website en laat je betoveren door de schoonheid en eenvoud van klei.