Decoratie en cadeautjes

maak jezelf of anderen blij!
Bestellingen

Op zoek naar een uniek cadeau, neem gerust een kijkje in de shop.  Indien je iets moois gezien hebt, kan je contact opnemen via kerafiek@gmail.com of via instagram.  Ik stuur je graag wat extra foto’s door, zoek mee naar wat je kan combineren,…. Wil je alles liever even “live” bekijken en vastpakken, dan ben je meer dan welkom na een seintje.

Wil je graag iets op maat, heb je een specifieke vorm of kleur in gedachten, denk je aan een volledig servies, geboortepotjes,…, of zag je iets moois passeren op instagram, dan bekijken we samen wat je wensen zijn en of we deze kunnen verwezenlijken.
Na wat rekenen en plannen laat ik je de prijs en timing weten. Aangezien er veel komt kijken bij keramiek en dit een traag proces is, moet je als richtlijn ongeveer 6weken rekenen. 

Verzenden, leveren of ophalen is steeds in onderling overleg.

BLOEMPOTTEN

wijnkoeler

Deze wordt gebakken op een temperatuur van 1050°C, waardoor de wijnkoeler nog poreus is. Voor gebruik maak je de wijnkoeler nat of leg je deze een tijdje in koud water. Wanneer je de reeds gekoelde fles wijn in de wijnkoeler zet, komt er een verdampingsproces op gang die er voor zorgt dat de wijn lekker fris blijft!

Zeepbordjes

Aangezien de natuur ons nauw aan het hart ligt proberen we plastiek meer dan ooit te beperken. Een shampoo bar of zeep bar op een mooi zeepbordje mag niet ontbreken in je badkamer

Snorrentas

De snorrentas is ideaal voor mannen met, u raadt het al, een snor. Het snorretje in de tas zorgt ervoor dat de snor niet vol melkschuim of koffie hangt bij het drinken van je heerlijk tasje koffie. 

Tea-4-One

Je dagelijkse theeritueeltje met je eigen Tea-4-One setje. Zowel te gebruiken met losse thee als met een zakje thee.  

vazen
Decoratieve bolletjes

Zowel met als zonder droogbloemen te verkrijgen. Ook leuk om ze te vullen met verse veldbloemetjes!

"BBQ met een wijnkoeler is toch een leuke extra.”

Tim Duvivier